Modify

Opened 3 months ago

#3038 new defect

Stream online radiostations

Reported by: anonymous Owned by: somebody
Priority: major Milestone:
Component: component1 Version:
Keywords: Cc:

Description

Radiostreaming is een steeds populairdere vorm van entertainment. Streamingdiensten hebben het mogelijk gemaakt om naar programma's van over de hele wereld te luisteren. Dit maakt het voor mensen gemakkelijker om programma's te vinden die hen interesseren.

Online internet radio is een geweldige manier om meer te weten te komen over nieuwe muziek, nieuwe artiesten en verschillende culturen. Een zender die alleen christelijke muziek speelt, kan bijvoorbeeld je begrip van het geloof verdiepen. Het kan u ook een meer omvattend perspectief geven op lokale kwesties.

Luisteren naar online radio is niet zo duur als men zou denken. U hoeft niet meerdere apparaten te kopen en uw datalimiet is niet de limiet voor uw plezier.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van radiostreaming is de mogelijkheid om te luisteren op je smartphone, tablet of computer. Dit is vooral handig voor echte audioliefhebbers. De kwaliteit van de stream waarnaar u luistert, is echter van invloed op de hoeveelheid gegevens die u verbruikt.

Sommige online radioproductiesites bieden bellen aan, wat handig kan zijn voor degenen die moeten bellen vanaf hun mobiele telefoon. Er zijn ook apps waarmee gebruikers eerdere streams kunnen beluisteren. Deze kunnen het luisteren naar online radio minder stressvol maken en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u een programma zult missen.

Een ander cool kenmerk van online radio is het podcast-systeem. Dit maakt het mogelijk om transmissies te plannen en te prioriteren.

Attachments (0)

Change History (0)

Modify Ticket

Change Properties
Set your email in Preferences
Action
as new The owner will remain somebody.
as The resolution will be set. Next status will be 'closed'.
to The owner will be changed from somebody to the specified user. Next status will be 'assigned'.
The owner will be changed from somebody to anonymous. Next status will be 'accepted'.

Add Comment


E-mail address and name can be saved in the Preferences .
 
Note: See TracTickets for help on using tickets.